Az első Levendula-vásár eredményei

Virágvasárnap a két Istentisztelet alatt tartott, az Alapítvány karitatív céljait támogató vásárt, mely hagyományteremtő céllal került megrendezésre. Nagy volt az érdeklődés a Gyülekezet és az arra járó helyi lakosok között.

Alapítványunk és a Gyülekezet Nőegylete e napon cserepes levendulát kínált az érdeklődők számára támogatás fejében, melyet az Alapítvány működésére, és jószolgálati munkájának folytatására használ fel.

A levendula több tőből álló, és egészséges anatómiai arányokkal rendelkezett, így segítve a sikeres ki-vagy átültetést a Támogatok számára. A növény gazdag voltából adódóan a meggyökeresedő növény 1-2 év múlva tőosztással több különálló növénnyé is szétültethető a tulajdonos igénye szerint, vagy egy sűrű és erőteljes bokorként nevelhető a növény végleges helyén. 

A Gyülekezeti tagokon kívül az Istentiszteletek ideje alatt arra járó a környéken lakó emberek is érdeklődéssel fordultak ezen újszerű kezdeményezés felé, és információ szerzés mellett éltek a „Jó célok” támogatásával is.  

Az Istentiszteletre érkezők is örömmel fogadták az előre hirdetett lehetősége, és vittek a levendulákból a saját kertjük, vagy erkély ládájuk gazdagítására.

A vásár ideje alatt így közel 200 tő levendulának akadt új gazdája, és közel 50 család támogatta az alapítványt.

 

Köszönjük ez úton is az Alapítvány nagylelkű támogatását!

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: