A Szent Márton tábor ideje alatt minden nap 15 cserkész segédkezett a Szent György kertben.

A cserkészek önként jelentkezve vállalták az élménydús programok között ezt a fél napot amit az embertársaikért, nekik segítve ötlöttek el, vidáman, jókedvűen és munkával.

 

A Szedik hátsó udvarán tavaj kialakított kertben, ahol kis bemutató krupokban gyógy- és fűszernövények bemutatása és termesztése folyik sok munka és új ismeretek várták a segíteni akaró cserkészeket. A kertben hallhattak a növények ápolási munkáíról kiskerti körülmények között, a bió-védekezésről, a növények gyógyhatásairól, így a cserkészek önképzését megvalósítva tölthették az ide érkezők a délelőttöt. Az eső, mely több nap is befolyásolta a kinti munkákat lehetőséget adott az üvegház kitakarítására, növényei kiültetésére, sérült cserepek, és a viharkárban eltört üvegszemek kiválogatására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy köszönet minden segíttő cserkésznek, aki tett a kert gyomnetes, rendezett egészséges álományának kialakíttása érdekében. Dolgozott azért, hogy a kertben növő növények még sok örömöt adhasson a bennük gyönyörködő, és fogyasztó bentlakók és ott dolgozók számára.

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: