Ünnepi koncert az Alapítvány javára

2017.10.14.-én szombaton az Evangélikus templomban ismét a komoly zenéjjé volt a főszerep. Az idei évben a Reformáció 500 évforduló ünnepi rendezvény sorozat egyik rendezvénye volt.

A már hagyományosnak mondható őszi jótékonysági koncert 2017-ben  A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány karitatív munkáját támogatta. A jegyek és támogatói jegyek már elővételben is megvásárolhatók voltak, és idén sokan éltek ezzel a lehetőséggel a Lelkészi hivatalban. A Koncert előtt is volt alkalom a jegy megváltására az Alapítvány munkatársainak köszönhetően az odaérkező érdeklődők számára.

A koncert előtt házigazdaként Gregersen-Labossa GYörgy lelkész köszöntő szavai után Hutflesz Mihály az Alapítvány Kuratóriumi Elnöke nyitotta meg a jótékonysági koncertet. 

Idén a Vox Savariae Evangélikus Vegyeskar mellett közreműködött a Szombathelyi Székesegyház Kórusa, a Savaria Szimfonikus Zenekar és neves szólisták is. Ezúttal Bach ès Mendelssohn műveiből hallhattak rèszleteket . 

A művek két részben voltak halhatók egy negyed órás szünettel. A szünetben és az előadás után pogácsával és üdítővel kedveskedtek a rendezők a hallgatóságnak és a fellépőknek egyaránt. Itt mód kínálkozott a találkozásokra és beszélgetésekre egyaránt.Alapítványunk köszöni a fellépők munkáját és a támogatók nagylelkű adományait!

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: