Közelebb a városhoz, közelebb az emberekhez!

Alapítványunk 20 év után, a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség lelkészi irodájából új helyre költözött. Ezen az új helyen várja alapítványunk régi és új partnereit, jószolgálati munkaágazatai iránt érdeklődőket, támogatóinkat és önkéntes munkára jelentkezőket.

E megújult irodában alapítványunk titkára végzi munkáját a vasárnapi ünnepi átadó ünnepség óta a hét munkanapjain. Az iroda a Credo Rádió új látványstúdiója mellett, az evangélikus templom közelében található az Óperint utca régi boltsorában. Az iroda elhelyezkedése lehetőséget kínál az alapítvány könnyebb megközelítésére és közvetlenebb elérésére, kapcsolatfelvételre, megbeszélésekre.

Az iroda létrehívására azért volt szükség, mert az alapítvány tevékenységi köre és feladatainak bővülése akadályozta a lelkészi munka végzését az irodában, és fennakadásokat okozott a lelki és egyházközségi munkában, a lelkészek felkészülésében, hivatásuk lelkiismeretes végzésében.


Itt helyet kapott az alapítvány adminisztratív és kapcsolattartási feladatai mellett az adománygyűjtés is. Ezt segíti az iroda mögött elhelyezkedő raktár, valamint a polcon szezonálisan folyamatosan változó termékek sora, melyeket az adomány fejében ajánl fel az alapítvány a nagylelkű támogatóknak.
 
A Dr. Bohóc „Mosolyszolgálat” munkájáról, elért eredményeiről, a munkánk támogatási lehetőségeiről is személyes felvilágosítást és információkat kaphat az ide betérő érdeklődő.

Az iroda terveink szerint szeptembertől a szombathelyi johannita szervezet irodája és információs pontja lesz, és az adománygyűjtéseket is innen fogjuk helyi szinten koordinálni. 

Szeretettel várjuk irodánkba!

 

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: