Tartós élelmiszer csomag osztás

Alapítványunk a Szombathelyi Önkormányzatával közösen idén is tudott segíteni élelmiszer-csomag osztással

Az idei évben is a "Szombathely Szent Márton Városa" Gyebrovszki János Jóléti Alapítványával együtt működve tudott Szervezetünk 42 családnak hozzá járulni a gazdagabb Karácsonyához.

A  csomagokat Alapítványunk, a látókörében lévő három kiemelt figyelmet kapó célcsoport között osztotta szét. E tevékenység megerősíti az Alapítványunk által az év során végzett munkát, hisz a csomagok „címzettjei” év közben is részesülnek rendszeres vagy eseti támogatásokból. Rajtunk keresztül a Szombathelyi Evangélikus Gyülekezettel kapcsolatban álló, valamit az Evangélikus Egyházközség intézményeiben dolgozó szegény körülmények között vagy hátrányos helyzetben élők és családjaik részesültek idén is e karácsony előtti segítségnyújtásból.

A csomagokat a METRO Áruháznál Alapítványunk Titkára szállította még aznap a négy kiosztási helyre, ahol a kiosztással megbízott személyek azt át is vették. Erre azért volt szükség, hogy az önkéntes segítőknek hála minél gyorsabban a családokhoz tudjuk a csomagokat juttatni. 
 

Köszönjük az önkéntes egítőknek a kiosztásban és szállításban nyújtott segítségét! 

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: