Táborozók az Alapítványi Irodában

Az Idei élménytábor gyermekei gyorsan megtöltötték az idén május közepén felavatott és megszentelt Alapítványi irodánkat sok nevetéssel és jókedvvel.

A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség által idén másodszorra megtartott, és Alapítványunk álltal is támogatott egy hetes élménytábor gyermekei idén ellátogattak a Szeretetszolgálatáért Alapítványunk új irodájába, hogy ott megismerkedjenek munkaágazatainkkal, tevékenységünkkel. A Credo Rádióval egybekötött látogatást az időjárás megzavarta, hisz eleredt az eső, így mindenkinek be kell húzódnia az épületbe. 

A rövid beszélgetős formában bemutatott alapítványi munka után mindenki kapott egy piros szivacs orrot, mely Mosolyszolgálatunk jelképe. Ezt a fiatalok ötletesen nem csak az orrukra helyezték fel, ezzel sok vidám kacagást okozva a többieknek. Többen meséltek arról, hogy Ők már találkoztak a sajnálatos kórházban eltöltött idejük alatt Mosolyszolgálatunkat végző Dr. Bohóc kollegáinkkal. Így még biztosabban „használták” az ott látottak alapján a piros orrot. Volt, aki így már két orr boldog tulajdonosa lett, de olyan jó testvér is akadt, aki a kisebb vagy nagyobb testvérének is kért egyet pluszban figyelmességből.

Egy spontán szerveződött házi célba dobó bajnokságban mérhették össze ügyességüket a másik csoportot, és a eső végét váró fiatalok két korcsoportra bontva egy többedig hasznos felhasználást bemutatva e piros tárgynak.

A nyertes ajándékot is választatott az elismerés mellé az Alapítványunk kézműves termékeiből.

Köszönjük a látogatást!

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: