REFORMÁCIÓ 500. - A JÓTÉKONYSÁG JEGYÉBEN

Reformáció 500. címmel rendezett október 15-én jótékonysági koncertet a Szombathelyi Evangélikus Szeretetszolgálatért Alapítvány a templomban. Az esemény bevétele a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat működését támogatja.

A Szeretetszolgálat 2016. október 15-én, szombaton a reformáció 500 éves évfordulója apropóján újra jótékonysági hangversenyt tartott a Szombathelyi Evangélikus Teplomban. A koncerten Helmut Walcha Áldjad én lelkem című kantátája, Wolfgang Amadeus Mozart G-dúr fuvolaversenye, Felix Mendelssohn-Bartholdy 42. zsoltárjának részletei és Joseph Haydn Te deum című oratorikus műve csendült fel a Savaria Szimfonikus Zenekar, a VOX Savariae Evangélikus Vegyeskar és a Güssingi Városi Kórus előadásában, Lakner-Bognár Nóra és professzor Walter Franz vezényletével. Szólót énekelt Seregély Krisztina, Vincze Eszter fuvolán működött közre.

A szervezők és fellépők a hagyományos őszi jótékonysági koncertre csodálatos muzsikával, a bohócdoktorok ajándék piros orral, az Alapítvány jószolgálati feladatairól szóló kiadványokkal várták a zenekedvelő, és a szombathelyi Mosolyszolgálatot pártoló látogatókat. A belépőjegy mellé járt az immáron jelképpé váló piros orr; emellett támogatói jegyek vásárlásával vagy egyéb adományokkal is segíthették az Alapítvány munkáját. 

A koncerten közreműködöknek és az adakozó hallgatóságnak  ezúton is köszönjök a munkáját, és nagylelkű támogatását az Alapítvány dolgozói és a Dr. Bohócok nevében is.

 

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: