JÓTÉKONYSÁGI CSALÁDI FOTÓZÁS

Forrás: http://www.szombathely-lutheran.hu Idén is lesz jótékonysági családi fotózás az adventi időszak előtt. Egy kedves gyülekezeti tagunk ajánlotta fel a lehetőséget. Részletek:

2017. november 18-án, szombaton immár másodszor jótékonysági karácsonyi családi fotózást szervezünk mindazon családoknak, gyerek(ek)et egyedül nevelő szülőknek, nagyszülőknek, akiknek az anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy karácsony előtt felkeressenek egy fotóst és képeket készíttessenek.

Emellett a tavalyi évhez hasonlóan idén is várunk olyan családokat is, akik ugyan nem rászorulók, de a karácsonyi fotózás árát jó célra szeretnék felajánlani. A tavalyi fotózáson befolyt összeg egy részéből a rászoruló családok képeit hívattuk elő, a többivel pedig egy betegsége miatt mozgáskorlátozott kisfiú speciális ágyának beszerzését támogattuk.

Az alábbi kérdezz-felelek reméljük, mindenki számára elegendő információval szolgál. Amennyiben mégis kérdése lenne, úgy a lenti elérhetőségeken kérhető további információ.

Mikor?

November 18-án a segítő csapat 10:00 órától a helyszínen lesz, Önök pedig akkor érkeznek, amikor szeretnének. Az esetleges várakozás idejére innivalót, rágcsálnivalót, saját készítésű süteményeket, gyerekjátékokat biztosítunk.

Hol?

Szombathelyen, a Rákóczi F. utca 44. szám alatt található fotóstúdióban (Art Dental orvosi rendelő emelete, bejárat a kapualjból).

Mi fog történni?

Igény szerint fodrász és sminkes DÍJMENTESEN kicsinosítja a hölgyeket (természetesen, ha az urak szeretnék, akkor őket is), majd néhány kép készül a családról.

Hogyan jutok a képekhez?

Legkésőbb december közepéig családonként 10 db képet előhívatunk, majd egyeztetett helyen és időpontban átadjuk azokat. Igény esetén a képek digitálisan is átadásra kerülnek.

Mit kell tennem, ha szeretnék részt venni a fotózáson?

A borsoszemfoto@gmail.com e-mail címen, illetve a 20/25-33-341-es számon lehet jelentkezni.

A feliratkozás, jelentkezés nem feltétele a részvételnek, csak szeretnénk tudni, kb. hány családra számítsunk.

Mit kell tennem, ha szolgáltató vagyok és/vagy segíteni szeretnék?

Jelentkezzen a borsoszemfoto@gmail.com e-mail címen és írja le, miben tudna a segítségünkre lenni.

Mit kell tennem, ha több információt szeretnék kapni?

Írjon a borsoszemfoto@gmail.com e-mail címre vagy hívja a 20/25-33-341-es számot és kérdezzen bátran.
 

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: