Kórházi ágyak az Alapítvány raktárában

Német segélyszállítmányból származó újszerű lábpedálos ágyak (oldalrács nélkül), matraccal, felhúzódzkodik, és hozzá illő kórházi- éljeli szekrénnyel áll a szükséget szenvedők és családjuk számára rendelkezésre.

Az ágyak két színben fehér és sárga árnyalatban állnak rendelkezésre, a fej és lábrésze külön karral emelhető. Az ágy magassága is egy lábpedállal állítható. Az oldalrácsa nincs meg, így a felhasználását ez behatárolja. Az ágyhoz kapaszkodó is tartozik, valamint az ápolási feladatokat segítő éjjeli szekrény, mely egy kihúzható asztalkából, egy fiókból valamint egy nagyobb ajtós szekrény részből áll.

A erős kórházi szivacs matrac, mosható műbőr borítású könnyen higiénikusan tisztítható, a szállítmány nagy része még eredeti csomagolásban nem használva áll a raktárban.

A felkínált ágyak a Szent László király utcában a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Iskola és Művészi Iskolával szemben lévő parkolóból nyíló a régi EPCOS területén bérelt Alapítványi raktárban található. Előre egyeztetett időpontban (Személyesen: 9700 Szombathely, Óperint u. 18 (épült alatti iroda), Mobil: 20/235-3233, e-mail: szerszolgalat@gmail.com) megadott elérhetőségek egyikén hétköznap munkaidőben minden kötelezettség nélkül személyesen is megtekinthető, valamint ezen elérhetőségeken állunk rendelkezésre az esetlegesen felmerülő késésekre, többlet információ nyújtására.

Az eszközök névleges érték felajánlása ellenében tudjuk rendelkezésre bocsátani igény szerint támogatási szerződés, banki utalás, csekkes befizetés kereten belül, melyet Alapítványuk diakóniai- és karitatív tevékenységére fordítunk.

Jelentkezését várva, bízva abban, hogy  segíthetünk, hogy Ön is segíthessen szerettein, az önre bízottakon!

Kapcsolódó galéria

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: