Kórházi ágy felajánlás

Alapítványunk a koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel 22 darab kórházi ágyat ajánlott fel a Szombathelyi Markusovszky Kórház részére.

Az adományozást egy hosszabb egyeztetés előzte meg, ahol a kórház szakszemélyzete megtekintette a felajánlás tárgyát és azt számukra jól használhatónak ítélte meg, így az ágyak elszállítása és a támogatási szerződés aláírása is 2020.04.14-én megtörténhetett.

 A felajánlás tárgya 22 darab kórházi ágyból és kórházi matracból, valamint az ágyhoz tartozó 22 darab - a betegellátást segítő - éjjeli szekrényből állt, melyet a kórház személyzete 5 fordulóval egy emelőhátfalas teherautóval vitt el az Alapítványunk által bérelt raktárból. Az ágyakat a 2018 őszén érkező németországi Johannita segélyszállítmányból biztosította szervezetünk. 

A berakodás során a támogatásunk az előre egyeztetett tárgyakon kívül még egy melegen tartó kocsi adományozásával is kiegészült, mely a meleg étel mozgatását fogja segíteni a kórházban. Ezzel is tudtuk gazdagítani segítségnyújtásunkat.

A támogatásunkat anyagi hozzájárulásukkal segítette még Alapítványuk két nagylelkű támogató cége: a Richter Gedeon Nyrt., és a Magyar Fejlesztési Bank. 

Köszönjük Nekik, hogy segíthettünk!

 

A közösen nyújtott támogatásunk reméljük segíti ebben a vírus elleni küzdelemben, s utána is a kórházat és az ápoló személyzetet!
 

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: