Karácsonyi csomagok ajándékozása

Az idei évben is a "Szombathely Szent Márton Városa" Gyebrovszki János Jóléti Alapítványával együtt működve tudott Szervezetünk 34 családnak hozzá járulni a gazdagabb Karácsonyához.

A 2021-es évben a tavalyi évhez hasonlóan 34 csomagot osztott szét Alapítványunk, a látókörében lévő három kiemelt figyelmet kapó célcsoport között. E tevékenység megerősíti az Alapítványunk által az év során végzett munkát, hisz a csomagok „címzettjei” év közben is részesülnek rendszeres vagy eseti támogatásokból. Rajtunk keresztül a Szombathelyi Evangélikus Gyülekezettel kapcsolatban álló, valamit az Evangélikus Egyházközség intézményeiben dolgozó szegény körülmények között vagy hátrányos helyzetben élők és családjaik részesültek idén is e karácsony előtti segítségnyújtásból.

A csomagokat a METRO Áruháznál Alapítványunk Titkára a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség kisbuszát igénybe véve szállította még aznap a öt kiosztási helyre, ahol a kiosztással megbízott személyek azt át is vették. Erre azért volt szükség, hogy az önkéntes segítőknek hála minél gyorsabban a családokhoz tudjuk a csomagokat juttatni. 

Köszönjük az önkéntes egítőknek a kiosztásban és szállításban nyújtott segítségét! 

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: