JÓTÉKONYSÁGI CSALÁDI FOTÓZÁS

2016 novemberében először, de nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal jótékonysági karácsonyi családi fotózást szervezünk.

Az alábbi kérdezz-felelek reméljük, mindenki számára elegendő információval szolgál. Amennyiben mégsem, úgy a lent megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni Tódori Orsolyánál (Borsószem Pillanatvarázs).

Mikor?

Egy novemberi szombaton (a pontos dátumot később hirdetjük) a segítő csapat reggeltől a helyszínen lesz, Önök pedig akkor érkeznek, amikor szeretnének. Az esetleges várakozás idejére innivalót, rágcsálnivalót, gyerekjátékokat biztosítunk.

Hol?

Az Evangélikus Templom (Körmendi u. 2.) udvarában található gyülekezeti teremben.

Kinek?

Mindazon családoknak, gyerek(ek)et egyedül nevelő szülőknek, nagyszülőknek, akiknek az anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy karácsony előtt felkeressenek egy fotóst és képeket készíttessenek.

Mi fog történni?

Igény szerint fodrász és sminkes DÍJMENTESEN kicsinosítja a hölgyeket (természetesen, ha az urak szeretnék, akkor őket is), majd néhány kép készül a családról.

Hogyan jutok a képekhez?

Legkésőbb december közepéig családonként 5-10 db képet előhívatunk, majd egyeztetett helyen és időpontban átadjuk azokat.

Mit kell tennem, ha szeretnék részt venni a fotózáson?

Hétköznap napközben az evangélikus Lelkészi Hivatalban (Körmendi u. 2.), vagy vasárnaponként az istentiszteletek után a templom kijáratánál található papíron lehet feliratkozni, valamint a borsoszemfoto@gmail.com e-mail címen, illetve a 20/261-4772-es számon is lehet jelentkezni.

A feliratkozás, jelentkezés nem feltétele a részvételnek, csak szeretnénk tudni, kb. hány családra számítsunk.

Mit kell tennem, ha szolgáltató vagyok és/vagy segíteni szeretnék?

Jelentkezzen a borsoszemfoto@gmail.com e-mail címen és írja le, miben tudna a segítségünkre lenni.

Mit kell tennem, ha több információt szeretnék kapni?

Írjon a borsoszemfoto@gmail.com e-mail címre vagy hívja a 20/261-4772-es számot és kérdezzen bátran.

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: