Ismét sokan találkozhattak Dr. Bohócainkkal a Karnevál forgatagában

Ebben az évben is a Geyer- park adott helyet a karneválozó gyerekeknek kialakított ügyességi játékoknak, és koncerteknek, ahonnan nem hiányozhatott idén se Alapítványunk.

Idén harmadik éve, hogy Alapítványunk Molyszolgálata felhívva tevékenységére a figyelmet, adományokat gyűjt munkája támogatáshoz.

Idén két képzett Dr. Bohóc és önkéntes segítőik álltak a legkisebbek rendelkezésre, hogy bohóc orrot, bohócpólót adjanak az arra járókra, ezzel is népszerűsítve munkájukat, és bevonva az érintetteket. A karvenáli forgásban egyre több gyereken és felnőttön jelent meg a piros orr, mint a szolgálat már jól ismert védjegye, hisz a Dr. Bohócok szigorú javallat az volt, hogy akik orrára ők azt feltették, azok aznap estig abba járjanak- keljenek, hogy az kifejthessen hatását!

A Dr. Bohócok lufiból is elő tudták állítani a legtöbb gyermek kérést, hisz a gyerekek fantáziájának csak a lufi szilárdsága szabhatott határt. Készült itt, repülő, csiga, kard, szabja, virág, és minden féle csúszó, mászó, kétlábú- és négylábú állat is. 

A felnőttek, pedig megismerkedhettek testközelből a szolgálatot végző kollegákkal, így a való életben is, és Alapítványunk szerteágazó munkaágazatairól is részletesebb felvilágosítást kaphattak. A szóró anyagok, és brosúrák mellet az ebben nap mint nap munkájukat végző munkatárak is szívesen egészíttették ki részletesebben a munkájuk során elvégzett jószolgálati feladatokat.
 

Köszönjük a találkozásokat és a nagylelkű adományokat feladataink ellátásához!
 

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: