Keresd a piros orrot a Karneválon

A Savária Történelmi Karneválon Alapítványunkkal és jószolgálati munkaágival is megismerkedhet a Geyer- parkba sétálók apraja-nagyja.

Idén ismét Mosolyszolgálatunk Dr. Bohócai és Alapítványunk munkatársai is kint lesznek a karnevál három napján, hogy mind jobban megismertessék Alapítványunk széleskörű karitatív és jószolgálati tevékenységeit és adományokat gyűjtsenek e munka segítésére.

A kicsiknek és a nagyobbaknak is próbálunk kedveskedni, lufi-állatok hajtogatásával, Dr. Bohóc pólók, piros bohóc orrok és gyógynövényes füzet adásával, valamint munkánkat bemutató szórólapok osztásával.

2018.08.26. án a Capella Savarie ad jótékonysági koncertet az Evangélikus Templomba 18:00 órától, melynek látogatása ingyenes adományokat A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szerzetszolgálatáért Alapítvány segítésére fogadnak és várnak koncert előtt a helyszínen. 

Várunk mindenkit a karnevál ideje alatt e két helyszínen, aki szeretne többet megtudni szolgálatainkról, vagy keresné a személyes találkozás lehetőségét Alapítványunkkal.
 

 

 

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: