Dr. Bohócok a Csónakázó-tónál

"2018 április 22-én Szombathelyen, a Föld napja rendezvényen a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány Dr. Bohóc Mosolyszolgálata is részt vett.

Az Alapítvány Dr. Bohóc munkatársai a Városi Föld napja rendezvényen egész nap képviselték valamint bemutatták  szerteágazó jószolgálati tevékenységeinket, kiemelten a kórházi és idős otthonokban heti rendszerességgel végzett Mosolyszolgálatunk munkáját. Személyes információ adással, bemutatkozó szóróanyag osztásával, valamint lufi-állatok hajtogatásával tettek sokat azért, hogy mind több emberhez eljusson küldetésünk és megvalósult munkánk és jövőbeli terveink híre. 

Különleges meglepetés műsorként a rendezvényen Tóth Zoltánnal, a Maraton Shotokan Karate Klub elnökével szövetkezve egy olyan rögtönzött "flashmob"-ot hoztak létre, ami nagyon ritka manapság szellemisége és az összefogás tekintetében. Skultéty Rita dobművész is színesítette az eseményt."

A rendezvény ideje alatt a Mosolyszolgálat munkájának megvalósítására várták és fogadták az Alapítvány céljait ily módon támogatni szándékozó nagylelkű emberek adományait.

Köszönjük minden segítő forintot!

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: