Dr. Bohóc vizitek az Túróczy Szeretet Otthonban

Szeptembertől havi rendszerességgel végez az Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ két intézményében látogatásokat Alapítványunk Mosolyszolgálata.

A  Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány Dr. Bohóc munkatársai a kórházi vizitációk mellett az Szombathelyi Evangélikus Egyházközség intézményeiben lakó idős és beteg embereinek is mosolyt csalnak szeptembertől az arcukra havi rendszeres látogatásukkal. A látogatásokat szeptemberben 14.-én kezdték meg a Túróczy Zoltán Szeretetotthon lakóinál. 

A lakók és a dolgozók váratlan, de örömteli meglepetésként élték meg a bohócok felbukkanását, akik szobáról szobára járva mindenkit végig látogattak. A szobák között a folyosón és a közösségi terekben sem tétlenkedtek, mindenkihez volt egy vidám szavuk, így az ott dolgozók is töltekezhettek a látogatás élményéből. A lakok nagy többsége ismerősként köszönthette Dr. Bohóc Sziszi-t, aki már tett régebben is látogatást az otthon lakói között. 

Az első látogatás nagy örömöt hozott a lakók délelőtti áhítata után, hisz Ők a megszokott délelőtti foglakozásra készültek a bohóclátogatás helyett. A következő látogatást már most nagyon várják, hisz akkor már jó ismerősként köszönthetik a hozzájuk látogató Dr. Bohócokat.

http://www.szedik.hu/hireink/mosolyra-fel

A látogatás örömteli pillanataiba betekinthetnek képgalériánk megtekintésével.

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: