Az üvegházzal szemben elterülő kertrészről készült utolsó gazos és első már megtisztított képek

A kert bővítését lehetővé tevő terület az ígért rendbetétel előtt, és a munka elvégzése után az első képek

A felújított üvegház és a kialakított bemutató kert parcelláival közvetlenül határos területen a főépület felújítása során képződött törmelék, és a kertben képződő növényi maradék halmai voltak deponálva, várva az őszi elszállításra.

A kertünk ebbe az irányba tervezett bővítését szolgálta az az intézkedés, mivel ezen területet megtisztították, megnyitva ezzel a lehetőséget a növény ültetésre. Ez a munkafázis a kert szebbé tétele mellet, nagyban csökkenti a kert gazosodást is, hisz az itt szabadon növő gyomok magjai nem kerülhetnek a kertbe a szél, és az állati kártevők segítségével.

Kapcsolódó galéria

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: