Az Alapítvány raktárának kiürítése

Az alapítvány 2019 őszétől a SZOVA Zrt.-től bérelt raktárának bérleti szerződése lejárt, mert a régi EPCOS területén egy új beruházás valósul meg ezért a raktár épülete bontásra kerül.

Az évek során a bérelt raktárunk helyet adott nagyobb Johannita segélyszállítmányoknak, és kisebb adományoknak egyaránt.

A raktár elosztó feladatokat is szolgált ezen adományokból részesülők számára, valamint biztos raktározási lehetőséget biztosított Alapítványunk diakóniai feladatainak szolgálata mellett, a Szombathelyi Diakóniai Központ, az Evangélikus Mózeskosár Nevelőszülői Hálózat, a Négy csoportos Családi Bölcsődénk, valamint a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskolának és Cserkész Csapatának egyaránt. 

A raktár fogadta a Gyülekezet és más magánszemélyek nagylelkű ruha, könyv, tartós élelmiszer, és gyermekjáték felajánlást, melyet a rászorulok részére önkéntes és főállású munkatársak válogattak és készítettek össze célzott adományozásaink és felajánlásaink alkalmával. 

A nagyobb kórházi felszereléseinkből, melyeket több szállítmányban is a Johannita Szegélyszállítmány fogadó pontjaként kaptunk a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ három telephelyén működő Intézménye mellett több szakosított intézmény is részesülni tudott többek között a Szombathelyi Matkusovszky Kórház, a  Evangélikus Diakóniai Központ Kaposszekcsői Idős Otthona,  Sartoris Szeretetszolgálat, a Gagarin úti Szociális Intézmény és több magánszemély akinek az otthon ápolását tudtuk ezzel segíteni.


A nagyobb tárgyak mozgatásában Alapítványunk segítségre volt az évek során a Szombathelyi Evangélikus Férfikör lelkes csapata, akik az átadás előtti raktár kiürítést is segítették számunkra.

Az adományozóinknak és az Alapítványunkat segítő munkájára köszönet és hála!
 

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: