Alapítványunk idén is készült az Adventi vásárra

Az előző évekhez hasonlóan, idén is 2019.12.01-én a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Adventi vásárán Alapítványunk felajánlásaival is találkozhat a vásárt megtisztelő.

Az idén textil termékekkel bővült a lelkes önkénteseik felajánlásainak köszönhetően Alapítványunk felajánlott termékeinek köre. A már megszokott levendulával ás mentával töltött illatzsákok mellett, melyek illatosítónak, de a kár fürdő zsákként is használhatók, megjelentek a részben levendulával megtöltött filcbábúk, tűpárnák, kulcstartók, levendula buzogányok is.

A növények morzsolásáért  a Túróczy ház idős lakóinak mond Alapítványunk köszönetet a felajánlott segítségükért, valamint a töltés és varrásért az Önkéntes segítőinknek akik ezen szép formákba varrták és töltötték a gyógy- és fűszernövény kertünk „kincseit”.

Támogassuk Alapítványi termékeink vásárlásával a vásár célját, és közben ismerjük meg a munkáját, tevékenyégeit kicsit közelebről is!

Ezen ajándéktárgyak az Alapítványunk irodájában is rendelkezésre áll kissebb manyiségben, és Alapítványunk céljainak támogatása fejében itt is elérhető!

Kapcsolódó galéria

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: