Alapítvánnyi partnertalálkozó és vacsora képes beszámolója

A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány partnertalálkozóval egybekötött vacsorát tartott 2017.11.27.-én 18 órai kezdettel az Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Kápolnájában.

A találkozóra az Alapítvány meghívta és várta a vele kapcsolatban álló, és az évek során több ízben együtt dolgozó csoportokat, mint a Nőegylet, Férfikör, Y s Man, SOTER, Presbitérium valamint Lelkészészeit az Egyházközségnek. A meghívott támogatók, kik adományukkal az évek során mindig biztosították a szervezet szerteágazó jószolgálati tevékenységét, e partnertalálkozó alkalmával kaphattak betekintést a szervezetet támogató csoportok Alapítványunkkal elvégzett munkájával az egyházközségen belül, az álltaluk nyújtott támogatás felhasználásáról . 

A megjelent vendégek Alapítványunk Kuratóriumi Elnökének köszöntő szavai után, amelyekben a köszönet és a hála mellet az ajándékozás örömére hívta fel a hallgatóság figyelmét, egy PPT előadásban ismertette az Alapítvány támogatási rendszerét. Itt a támogatási filozófia és az Alapítványunk 19 évének és eredményeinek rövid összefoglalása után, a szervezetünk két új munkaágát mutatta be részletesebben képekkel illusztrálva. A Dr. Bohóc „Molyszolgálat”  és a Szent György Gyógy-és fűszernövénykert kezdetektől napjainkig történt fejlődésének bemutatása után e két munkaágban rejlő lehetőségeket és az Alapítvány ezen jövőképét tárta az Őt hallgatók elé.
 
A köszönetmondás és a zárszavak után, Vass Szilárd a Molyszolgálat művészeti vezetője és Dr. Bohóc társai segítségével a terembe helyet foglalók szituációs játékok, és helyzet gyakorlatokon keresztül élhették át a Kórházi vizitek alkalmával elvégzett improvizáció és az ehhez szükséges tudás valódi nehézségét. A képzett kollegák mindenki arcára mosolyt csaltak, és örömteli pillanatokkal ajándékozták meg e műsorukkal az Alapítványt bármi módon is támogatókat. 

A műsor után egy szerény „szeretet vacsorával” vendégelte meg a jelenlévőket Alapítványunk. E kötetlen együttlét lehetőséget biztosított a beszélgetésre és az érdeklődőknek az álltaluk fontosnak tartott részterület mélyebb megismerésére valamint az Alapítvány munkatársainak személyes megismerésére.

 

Köszönjük az előkészítőt és háttér munkában részvevő Alapítványi munkatársaknak és a Dr. Bohócok műsorában részvevő kollegák munkáját.
 

Szeretetszolgálat fő támogatói:

Alapítványunk média partnere: