A MOSOLYSZOLGÁLAT JAVÁRA JÓTÉKONYKODTAK

Forrás: szombathely-lutheran.hu, Fotó: Szendi Pézer A Szombathelyi Rotary Club idei jótékonysági báljának kedvezményezettje a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat volt. A programon három képet árvereztek, melynek összegével a bohócdoktorok munkáját támogatták.

Süle Sándor elnöki köszöntőjével kezdődött meg a 18. Jótékonysági Rotary Bál. A bálozók egyperces néma csenddel megemlékeztek az olaszországi buszkatasztrófáról. A bál bevételével nemcsak a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat javára gyűjtöttek, hanem az buszkatasztrófában érintettek részére, valamint egy sérült fiú debreceni diákolimpiára való utazásához is hozzájárultak.

A Rotary Club küldetése: a barátság ápolásán keresztül alkalmat találva hasznosnak lenni mások számára. Az egyesület szellemiségéhez méltón idén is jótékonykodtak a szombathelyi rotarysok: a tombolasorsolás előtt egy órával árverést tartottak, amelynek bevételét a Dr. Bohóc Mosolyszolgálatnak ajánlották.

Egy debreceni művészetpártoló, Kovács István ajánlott fel három festményt – a liciten 150 ezer forint gyűlt össze. A bohócdoktorok, akik önzetlenül és fáradhatatlanul tesznek azért, hogy a kórházban fekvő gyerekek és idősotthonok lakói arcára mosolyt varázsoljanak, köszönettel fogadták a felajánlást.

http://vaol.hu/hirek/a-rendezvenyen-is-jotekonykodtak-18-baljat-tartotta-a-szombathelyi-rotary-club-1813280?block=plt_modal_gallery&galery=2945852

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/12861/jotekony_rotarysok-18_jotekonysagi_rotary_bal/

 

Alapítvány fő támogatói:

Partnereink: